Sex en nieuwe ethische mening Psycholoog over hoe akkoord te gaan met seks als je het niet wilt

Ga je akkoord met seks met je geliefde man, als je het niet wilt? Is het de moeite waard om een ​​orgasme te simuleren als het belangrijk is voor een partner? En hoe seks te behandelen in de voorwaarden van nieuwe ethiek? Onze deskundige Elena SHPundra heeft hierover zijn eigen mening.

Over nieuwe ethiek

We leven tijdens de vorming van nieuwe ethiek. En godzijdank. Oud met haar &# 171; nee&# 187; gemiddelde &# 171; ja&# 187; noch kus zonder liefde, pick-up en trainingscursussen &# 171; zoek een godin&# 187; en &# 171; hoe de energie van de baarmoeder te onthullen&# 187; niet langer goed. En zal ons al heel lang de redenen geven voor tranen en redenen voor rechtszoetheid.

De groeiperiode is altijd pijnlijk, in de hitte van de crash &# 171; shackles&# 187; Je kunt het niet opmerken &# 171; muur&# 187;, waaraan ze zijn geschroefd noch &# 171; thuis&# 187; nlijk &# 171; dak&# 187;. Geen mensen. En bevrijd jezelf zodat het leven niet binnen de straal van een kilometer zal blijven. Dus je moet praten en onderhandelen. Wat is er in de nieuwe wereld.

Op de simulatie van orgasme

Nu zeggen veel mensen en schrijven over hoe het kwaad is om het orgasme te verbeteren, dat haar man seks moet weigeren, nauwkeuriger, vrouwen &# 171; ik wil&# 187; Vanaf nu zijn er alleen echte bakens.

Echtgenoot, staan ​​op de kust en wacht tot het oplicht!

Pijpbeurt in ruil voor Kunnyingus. Omdat diamanten niet in de mode zijn. Dat is gewoon ik weet niet hoe dit pact van wederzijdse voldoening moet worden geconcludeerd en kijk &# 171; jij bent de eerste! Niet – jij bent de eerste!&# 187;? &# 171; Steen-schaar-papier&# 187;? &# 171; YU-ZE-FA&# 187;?

Persoonlijk lijkt het me verdrietig. Omdat een paar mensen nog steeds voor een ander creëren. Nee, dat kan natuurlijk in &# 171; YU-ZE-FA&# 187; Toneelstuk. Maar in de wereld waar geen mammoeten meer zijn, en voor de conceptie, werd een spermabank cialis 20 mg prijs gecreëerd, wordt eenzaamheid een groot probleem. Wanneer zelfs seks en service stevig online gingen, is er een suggestie van hoge kwaliteit van een andere of anderen in je leven. En koppel voor mij erover. Wanneer met een man goed samen. Beter dan bij jou of met een kat.

Op misvattingen in seks

Maar alleen

dat &# 171; goed&# 187; twee samenvallen niet altijd in het moment. En seks is een van de vele plaatsen waar schakels gemanifesteerd zijn. De man wil seks, en ik – nee. Hij heeft al een orgasme, en ik heb het midden nog niet benaderd. Ik wil iets dat van hem is gedefinieerd, en hij is moe en niet geconfigureerd enzovoort. En hier kunt u zeggen &# 171; Ik heb het recht om te weigeren, ik heb het recht op een orgasme, ik hoef het niet eens te zijn&# 187;.

Het falen van seks wordt door mannen gezien als een afwijzing en opgewonden.

Maar het leven laat me zien hoe mannen in een bedvlak zijn gewond. En hoe de stereotypen erin staren. En mijn man is een man van een andere cultuur en mentaliteit. Maar in de sekszone is alles hetzelfde: de weigering wordt gezien als een afwijzing en wonden, het gebrek aan een vrouwelijk orgasme – hij probeerde slecht en in het algemeen een slechte geliefde. En het is nutteloos om uit te leggen dat het vrouwelijke orgasme geassocieerd is met de fasen van de menstruatiecyclus en sommige dagen dat ik niet in staat ben om puur fysiologisch te zijn. En dit betekent niet dat er slechte seks was of hij het niet probeerde. En simpelweg omdat de vrouwelijke opwinding anders is.

Over pijnstippen en kronen

Dus ja, wanneer ik het niet fundamenteel fundamenteel, ik kies ervoor om het eens te zijn over seks en een gekoesterde nota van de finale afgeven, als ik het begrijp dat ik het niet zal bereiken. Op nieuwe ethiek, zoals in het oude. Maar niet omdat ik jezelf niet kan bevrijden. En omdat zelfs met liefde en passie en vreugdevol &# 171; goed samen&# 187; Relaties worden voortdurend getest op kracht over de hele wereld.

En ik wil het niet compliceren. Niet vertrappen op de pijnlijke punten van de partner, althans door degenen die je ziet. Omdat er een stel anderen is die niet zichtbaar zijn en waarop we elkaar nog steeds doen. Ik wil voor elkaar zorgen en je ego kronen niet krabt.

Ondanks het feit dat volgens statistieken over 10 meisjes 9 jongens verslagen om een ​​staande vrouw te krijgen, is